Νυφικό μακιγιάζ για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας!

Ανεξαρτήτως την εποχή, την ηλικία αλλά και το προσωπικό στυλ της μέλλουσας νύφης, το νυφικό μακιγιάζ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας και θα σας αναδείξει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Γνωρίζω, πως η κάθε γυναίκα έχει ονειρευτεί άπειρες φορές τη στιγμή του γάμου της. Το νυφικό φόρεμα, τα παπούτσια, τα μαλλιά αλλά και κάθε άλλη λεπτομέρεια της σημαντικής αυτής ημέρας έχουν σχεδιαστεί και επαναπροσδιοριστεί ώστε όλα να είναι τέλεια και στην ώρα τους. Φυσικά, από τη σκέψη της κάθε γυναίκας δεν μπορεί να λείπει η εικόνα του προσώπου της το οποίο θα πρέπει να είναι φωτεινό και αναζωογονημένο ώστε να αντανακλά την εσωτερική της ευτυχία.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η εικόνα της νύφης είναι αυτή που καθορίζει το «ύφος» του γάμου. Έτσι, είτε επιλέξετε πριγκηπικό στυλ είτε παραδοσιακό, ρομαντικό, ανάλαφρο ή boho, μπορώ να δημιουργήσω για εσάς το κατάλληλο μακιγιάζ για μία ολοκληρωμένα εκθαμβωτική εμφάνιση.

Το άγχος για τη μεγάλη μέρα και η επιθυμία να είναι όλα τέλεια μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες και βιαστικές αποφάσεις. Μπορείτε λοιπόν να χαλαρώσετε και να με εμπιστευτείτε να δημιουργήσουμε μαζί την εικόνα σας ώστε η μέρα του γάμου σας να είναι όπως την έχετε ονειρευτεί. Φυσικά, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς απρόοπτα, προηγείται πάντοτε ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ στο οποίο συζητάμε με την μέλλουσα νύφη της επιλογές με βάση το νυφικό, τα μαλλιά, την ανθοδέσμη, το concept του γάμου αλλά κυρίως το στυλ και την ιδιοσυγκρασία της ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε από κοινού το τελικό αποτέλεσμα.

Η ιδιαιτερότητα και η δυσκολία του νυφικού μακιγιάζ είναι αρχικά η επιθυμία για ένα τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια ενώ σημαντικοί παράγοντες επιρροής είναι οι καιρικές συνθήκες, το άγχος, η συγκίνηση κ.ά. Γι’ αυτό πάντοτε, επιλέγονται προϊόντα άριστης ποιότητας, αδιάβροχα και υποαλλεργικά.

Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Έτσι, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο κι αυτό επιτυγχάνεται με την άρτια τεχνική της φωτοσκίασης και του διορθωτικού makeup όπου ανάλογα με την μορφολογία του προσώπου δίνουμε διαστάσεις, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά και κατ’ επέκταση εξισορροπούμε ατέλειες των χαρακτηριστικών του προσώπου έτσι ώστε να έχουμε ένα τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Πιο αναλυτικά σας παρουσιάζω μία ενδεικτική διαδικασία που ακολουθώ στο νυφικό μακιγιάζ:

 • Δοκιμαστικό μακιγιάζ που θα σας αποδώσει την τελική σας εικόνα
 • Καθαρισμός προσώπου (ντεμακιγιάζ) με προϊόντα βαθιάς περιποίησης για απομάκρυνση ρύπων και λιπαρότητας
 • Πολύ καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Εφαρμόζουμε foundation Primers για Smoothing effect
 • Εφαρμογή ενυδατικού foundation με SPF
 • Επιλογή και εφαρμογή του κατάλληλου concealer
 • Εφαρμογή πούδρας και δημιουργία φωτοσκιάσεων
 • Εφαρμογή κρεμώδους και compact ρουζ
 • Εφαρμογή primer και σκιές ματιών
 • Εφαρμογή πούδρας λάμψης και glitter
 • Περιποίηση και σχηματισμός – βαφή φρυδιών
 • Βαφή και τοποθέτηση βλεφαρίδων
 • Ενυδάτωση, σχηματισμός και εφαρμογή Lip primer και κραγιόν στα χείλη
 • Φιξάρισμα του μακιγιάζ για πολύωρο και αναλλοίωτο αποτέλεσμα

Ακόμα και αν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας για μήνες αργότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κλείσετε άμεσα το ραντεβού των ονείρων σας!

Η επιθυμία σας να είστε τέλειες μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Σημείωση: Τηρείται πάντοτε σειρά προτεραιότητας – Υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης (Καλέστε για άμεση ενημέρωση).